Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
DM2 72 Uger
Hassel 76 Uger
DARKMEW 76 Uger
Latios 76 Uger
Callary 76 Uger
Maisy 76 Uger
Tahu 76 Uger
Mickel 76 Uger
RP 76 Uger
Ace Pryde 76 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 127
Nyeste bruger: Cebylles
XY BREAKthrough
XY BREAKthrough er navnet på den kommende Trading Card Game serie som udkommer i nær fremtid.
Serien vil indeholde en "ny" spille mekanik kaldt BREAK, som er specielle BREAK Pokémon der kan lægges på en Pokémon af samme navn og dermed give den en lille fordel, den største af dem er nok at man efter man har spillet en BREAK Pokémon nu må bruge alle angreb af den Pokémon den blev lagt på. Mange fans fra DP tiden mindes nok denne mekanik fra de såkaldte Lv. X Pokémon.

XY BREAKthrough vil indeholde mere end 160 kort, hvor af 6 er helt nye BREAK Pokémon, 8 Nye Ex Pokémon og 4 Mega Pokémon.

Japansk Reklame for at promovere den nye BREAK mekanik kan ses under "Læs mere"
Pokémon Shuffle Coder
En række nye koder til Spillet Pokémon Shuffle er blevet offentliggjort for at fejre den japanske udgivelse af spillet til mobilen.
Koderne er også mulige at bruge til 3DS udgaven af spillet for alle jer der har hentet dette gratis spil og som stadig spiller det.
Du vil modtage 2500 mønter i spillet ved koderne alene og 4 items som du kan bruge før du går op mod en ny udfordring.

Se listen med koderne og hvad de giver adgang til under "Læs mere"
Mewtwo Amiibo udgivelse
For alle jer der er grebet af Amiibo feberen, nu har i chancen for at forudbestille og skaffe jer en af de eftertragtede Mewtow Amiibo'er.
Mewtwo amiiboen er den sidste af Pokémon amiibo'erne der hører til Super Smash Bros serien, som endnu ikke er udgivet og er samtidig den første ammibo til en af DLC karakterene der udkommer.

Der er 5 Pokémon Amiibo'er som er Charizard, Greninja, Jigglypuff, Lucario, Pikachu og nu Mewtwo.
Blandt samlere har Pokémon Amiiboerne været meget eftertragtede det skyldes at de i nogen lande har været forbeholdt specielle forretninger og er blevet lavet i begrænset antal, så vil man have dem kan de være svære at få fingrene i.

Mewtwo vil blive udgivet den 23. oktober.
Pokémon Super Mystery Doungeon
Spinoff spillet Pokémon Super Mystery Doungeon har nu fået en officiel udgivelsesdato for en amerikansk release, datoen er sat til at være den 20. november 2015.
Dette er kun små 2 måneder efter Japan som får spillet i næste måned.
Med en amerikansk udgivelse af spillet varer det forhåbentlig ikke længe før der bliver bekendtgjort en dato så folk i Europa også kan få glæde af spillet.

Pokémon Super Mystery Doungeon udkommer til Nintendo 3DS
og vil efter sigende have 20 starter Pokémon man kan være heldig at "blive".
Spillet vil samtidig være det første i Mystery Doungeon rækken der har Mega Evolution med.
Pokkén Tournamant til Wii U
Under Pokémon World Championships blev det i dag afsløret, at Arcade spillet Pokkén Tournamant vil få en udgivelse på Wii U.
Spillet er baseret på en kombination af Pokémon og det kendte kampspil Tekken, og havde sin debut i de japanske Arcade haller den 16. juli 2015 og er resultatet af et samarbejde mellem The Pokémon Company og Bandai Namco Entertainment.

Spillet har 9-10 spilbare Pokémon på nuværende tidspunkt.
Charizard, Pikachu, Pikachu Libre, Machamp, Gengar, Suicune, Blaziken, Gardevoir, Lucario og Weavile.
Ud over disse spilbare pokemon er der også en lille portion Support Pokémon hvor af der lige nu er 8 kendt.

Pokkén Tournamant er lige nu sat til udgivelse i foråret 2016 over hele verden.
Ancient Origins
Fra i dag af er den nye TCG serie Ancient Origins i butikkerne.
Serien indeholder 100 kort hvoraf 2 af dem er "kort over tal" i serien vil man have mulighed for første gange at få den legendariske Pokémon Hoopa men også mange andre kort som Shiny Kyogra, Groudon og shiny Mega Rayquaza.
Der ud over vil serien indeholde kort med nye spændene "Ancient Traits" ved navn Stop, Max og Double.

Stop: Forhindre ens Pokémon i at blive påvirket af andre Pokémons Abilities.
Double: Lader ens Pokemon holde to Pokémon Tools på samme tid.
Max: Hvis du bruger dette kort til at Mega udvikle med, helbredes al skade på denne Pokémon.

Ud over Booster boxene i Ancient Origins serien kommer der også 2 nye "Theame Deck" med navnene: Stone Heart som er med Regirock og Iron Tide som er baseret omkring Metagross.

Se biller af Boosterpack og Theame Deck under "Læs Mere"
Ny Pokémon eller bare en ny form?
I den nyeste Pokémon film "Hoopa & The Clash of Ages" som lige nu bliver vist i de japanske biografer, blev der vist en mystisk "ny" Pokémon i teaseren til næste års Pokémon film.
Denne nye Pokémon hopper ud af Pokémon logoet for et kort øjeblik og forsvinder så inden der bliver vist silhuet af noget de fleste fans mener er en anden form af den legendariske Pokémon Zygarde.
Coro Coro har dog nu givet os lidt flere informationer omkring denne "nye" lille grønne blob Pokémon, og lidt flere billeder, tilsyneladende er der ikke kun en men hele 5 at se på samme tid, som nok betyder at det ikke handler sig om en slags "baby form af Zygarde men måske nærmere en helt ny Pokémon (eller måske skal der flere af de små blob Pokémon til før at de kan blive til det vi nu kender som Zygarde?)

Coro Coro afslører ikke så meget mere med henblik på denne "nye" Pokémon og heller ikke på tidligere sete silhuetter fra teaseren til den næste film, men de lover at der i næste udgave som skulle udkomme d 15. september vil komme mere information.

Men hvad er jeres formodninger om disse 2 "nye" Pokémon, er det bare former som man har set mange legendariske få igen og igen, eller drejer dette sig virkelig om en 7. generation allerede, eller måske en 6,5 generation.
Game Freak som står bag Pokémon spillene har selv i tidligere interview udtalt sig om at de gerne vil overraske folk og ændre på deres gamle lidt forudsigelige koncept af at afsløre nye ting for at holde fans nyskerrige og spændte.

Få billederne under "Læs mere" men var advaret mod SPOILER.