Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
DM2 72 Uger
Hassel 76 Uger
DARKMEW 76 Uger
Latios 76 Uger
Callary 76 Uger
Maisy 76 Uger
Tahu 76 Uger
Mickel 76 Uger
RP 76 Uger
Ace Pryde 76 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 127
Nyeste bruger: Cebylles
Pokémon Let's Go Pikachu & Let's go Eevee!
Link til traileren

Referat af trailer:
En formoden spiller følger en Pikachu i det virkelig liv ind i den virtuelle verden. Spilleren placeres i en ny Pokémon-verden på sin Nintendo Switch konsol. Man starter ud i det, der ligner Kanto-regionen, og man bevæger sig rundt ved brug af én enkelt Joy-Con. De pokéballs, der benyttes til at fange Pokémoner, skal tilsyneladende kastes ved brug af virkelighedens Joy-Con, ligesom mekanismen, der er kendt fra Pokémon GO.
Man kan spille multiplayer ved brug af den sekundære Joy-Con og i fællesskab møde ny Pokémon. Mødet med en Pokémon ser ikke længere ud til at være tilfældige, da Pokémon løber frit rundt, og man selv skal løbe ind i dem for at komme i kamp. Derudover kan man, i samarbejde med sin medspiller, kaste pokéballs synkront for (indtil videre) at få en bedre effekt.
En ekstern pokéball præsenteres, Pokéball PLUS. Denne kan også benyttes som Joy-Con til spillet, og har lyseffekter under fangst af en Pokémon. Man kan også overføre ens Pokémon (eller blot Pikachu) til pokéballen, og tage den med rundt i den virkelige verden.
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! kan forbindes til Pokémon GO. Pokémon og andre ‘gaver’ kan overføres mellem disse.
Pikachu og Eevee kan klædes på. Mewtwo ser ud til at have en rolle i disse spil.


Yderligere information fra E3
Gennem Nintendo Direct ved E3 blev der udgivet nyt materiale i form af billeder og informationer om de kommende titler. Disse er som følgende:
Først og fremmest blev det fastgjort, at alle, der køber Pokémon: Let’s go, Pikachu! og Pokémon: Let’s go, Eevee!, vil få tildelt den mytiske Mew, hvis de samtidig køber en Pokéball PLUS.


I sammenhæng med ovenstående, blev det bekræftet, at spillene vil blive solgt i ‘bundles’, der både indeholder spillet og Pokéball PLUS. (Foreløbig pris: $99,99 ? 642 DKK )


Den mængde EXP, som man får tildelt i spillene, afhænger af størrelsen på de Pokémon, man fanger. Større Pokémon giver mere EXP. Ligesom i Pokémon GO, kan man benytte sig af Razz Berries for at gøre fangsten af Pokémon nemmere.


Alle Pokémon på ens hold (party) får tildelt EXP for en fangst. Man får ekstra bonusser baseret på kvaliteten af ens fangst.


Auraen, der omringer vilde Pokémon indikerer størrelsen. Rød: Større end normalt | Blå: Mindre end normalt.


Stats-skærmen, der vises, når ens Pokémon går op i level, er stadigvæk på sin plads, og Pikachu ser ud til at kunne lære Double Kick.


CP er blevet bekræftet til at fungere, ligesom det gør i Pokémon GO, som en samlet indikator på de kombinerede stats for Pokémonen.


(En) Pokémon følger efter dig, og hvilken Pokémon, der følger efter, kan ændres efter eget ønske.


Den nye rival hedder Trace, og skulle være mindre på kant med spilleren end den tidligere rival.


For at kunne få adgang til styrkecenteret i Pewter City, skal man som minimum have en Vand- eller Græspokémon.


For at få forbindelse til andre spillere via trådløs eller internettet, skal man dele en Link Code. Denne kode er lavet ud fra en række Pokémon, der minder om Pokémon GOs Raid Battle lobby system.


GO Park erstatter Safari Zonen i Fuchsia City. Mere end én GO Park kan gemmes. Pokémoner i GO Park kan derefter fanges ved at tale med dem. Disse kan herefter [u]ikke[/u] sendes tilbage til Pokémon GO.


Jo højere CP en Pokémon har i Pokémon GO, desto højere level vil Pokémonen være i Pokémon: Let’s Go gennem Pokémon GO Park.


‘Candy’ fra Pokémon GO eksisterer også i Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee!. Disse booster en Pokémons stats. Quick Candy giver eksempelvis en bedre Speed stat.


Det er bekræftet, at Pokéball PLUS er den eneste måde, hvorpå Mew kan anskaffes i Pokémon: Let’s Go, da Mew ikke kan overføres fra Pokémon GO.


Kilder:
Pokémons officielle Youtube-kanal
Serebii.net

For flere billeder taget direkte fra spillet, se følgende links:
Link
Link
Kommentarer
#1 | Hassel d. 17 June 2018 13:09:04
#TeamEevee!

Har ikke spillet go, så bliver spændende at se, hvor meget (eller lidt) effekt det egentligt har på spillet. Det er længe siden jeg egentligt har spillet Pokemon spil, men eftersom det her er lidt Remake-y, tror jeg at jeg er mere tilbøjelig til at give det et go.
#2 | Bobby d. 17 June 2018 14:30:27
Nyheden om de her spil har fået mig til at spille Pokémon Go igen, men som Sonny skriver, så må vi se, hvor meget effekt det har på spillet.
#3 | Dean d. 21 June 2018 15:59:48
Til alle jer der ikke har spillet Pokemon go, gør det !
det er en god ideSmilSmil
#4 | Maisy d. 02 July 2022 20:14:52
Jeg har spillet dem, og det er klart de pæneste main line spil til switchen
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.