Oekaki.dk til salg

Oekaki.dk er et dansk oekaki board med ca. 150 danske brugere.
 
Siden har eksisteret i 4 år og var fra starten tænkt som et suplement til poketeam.dk. Ideen bag et dansk oekaki board er dog så unik, at det hurtigt blev besluttet, at lade Oekaki.dk være fuldstændigt selvstændigt og uden nogen egentlig sammenhæng med poketeam.dk
 
Oekaki.dk har gennem tiden været markedsført på Google med jævne mellemrum, men med et meget beskedent budget, der vil derfor være store muligheder for at øge kendskabet til siden og dermed øge antallet af brugere, ved at målrette en promovering af siden.
 
Vil du købe Oekaki.dk, skal du sende et købstilbud via denne sides kontaktformular. Et køb vil naturligvis betyde overdragelse af domænenavnet samt alle eksisterende filer og database. Hvis det ønskes kan nuværende hostløsning bibeholdes, i hvert fald i en overgangsperiode, på længere sigt bør siden flyttes til den nye ejers server.
 
Eventuelle købstilbud vil blive vurderet grundigt og en eventuel accept vil ikke nødvendigvis afhænge af prisen, men også af tilbudsgiverens intentioner med siden.